9-18 maart - Reisverslag uit Tampa, Verenigde Staten van Ina Hottinga-Venema - WaarBenJij.nu 9-18 maart - Reisverslag uit Tampa, Verenigde Staten van Ina Hottinga-Venema - WaarBenJij.nu

9-18 maart

Door: Ina

Blijf op de hoogte en volg Ina

19 Maart 2013 | Verenigde Staten, Tampa

Het voelde als thuiskomen vorige week! Een uitstekende vlucht gehad, lekker gekletst met een meisje wat ging werken in New York op het eerste deel van de reis en het tweede deel zat ik ‘heerlijk veilig’ ingeklemd tussen twee brede mannen. Pieter en Ellen stonden op het vliegveld om me te halen, de jas kon meteen uit. Heerlijk was het om de warmte weer op je huid te voelen. Ik had lekker wat kunnen slapen onderweg, dus het was niet moeilijk om nog even door te halen tot de late avond met een heerlijk wijntje en een goed gesprek. Meteen ging ’s avonds hier de klok een uur vooruit, summertime!! Geen jetlag, maar meteen mee in de flo, ik had er geen moeite mee! Genieten, het zwembad was weer voor ons de volgende dag! Meteen de eerste dinsdag een coffee morning gehad en het was erg leuk om de bekenden weer te zien. News travels fast, dus de komende weken hebben we al weer een aantal afspraken gemaakt voor diner, lunch, enz.
De eerste week ging ontzettend snel voorbij en voor ik het wist moesten we al weer naar het vliegveld om Paul op te halen en om te verhuizen naar mijn tweede logeerstek…. De appartemententoren van de Westshore Yacht Club. Mieke en Henk Jan zouden de volgende dag naar Nederland vliegen voor een paar weken en wij mogen op hun hond passen. Een heerlijk dier, ze lijkt zoveel op ons Puckje! En hier zitten we nu nog steeds en we vermaken ons best! Het weer is af en toe een beetje onstabiel, maar vergeleken met Nederland hebben we echt niet te klagen!! We hebben een prachtig uitzicht over ‘the Old Tampa Bay’, en iedere avond is de zonsondergang weer anders! Dolfijnen heb ik nog niet gezien en voor de manatees is het water nog iets te koud, die zitten waarschijnlijk nog in de rivieren en bij de elektriciteitscentrale, waar het water veel warmer is. In ieder geval is het de bedoeling dat we nog een dagje gaan motorrijden, iemand hier uit de flat laat dan 'ons' hondje even uit. Verder laten we het maar een beetje op ons af komen, luieren, zwemmen. Helaas zijn Diane en Ellen geblesseerd, zodat er de eerste twee weken niets van een Bayshore wandeling komt. Zodra Gudrun terug is pakken we het met z’n tweeën wel weer op, het lijkt me erg leuk om deze weer te wandelen. Tennissen heb ik vorige week woensdag al weer opgepakt met de dames en het weekend stond ik al weer op de baan met Paul. Straks weer lekker mijn baantjes zwemmen, ik zit al weer op mijn 1 ½ km (30 retourtjes,) het was geen enkele probleem om dat weer op te pakken! Eergisteren hadden we ons eerste brandalarm in de flat. We kwamen terug van het tennisveld en het was allemaal brandweerwagens. even had ik toch wel flink de kriebels want de hond zat nog boven. Gelukkig was het vals alarm! Maar de hele straat stond vol met brandweerwagens en dat leverde weer een mooi plaatje op. Tot zover voorlopig……. Groeten uit een heerlijk warm Florida!

• 19 Maart 2013 - 18:18

Rixt:

Wish I was there too!!!!!

Veel plezier nog en hou ons op de hoogte.

Liefs Rixt en kids

• 19 Maart 2013 - 18:55

Fam. Steeman:

Zo jaloersssssss!!! Geniet er lekker van!!!

• 21 Maart 2013 - 16:41

Agnes:

Wil je ophouden om ons lekker te maken. a.s. zaterdag wordt het overdag -1 met gemene oostenwind.
    Maar ik ben blij voor jou, lekker even terug in de tijd. dikke kus Agnes

• 30 Maart 2013 - 18:38

Thea:

Wat leuk om weer terug te zijn, ik kan goed lezen hoeveel plezier jullie dat geeft. Vanuit het koude Nederland is het wel om jaloers op te worden, maar daar zou ik me niet teveel van aantrekken, gewoon lekker genieten van al dat moois!

Groetjes
    Thea & Familie